Redaksjonsrådet i Fast Grunn består av mennesker i fra ulike organisasjoner og menigheter


_DSC7030.jpg

Tarjei Gilje

Tarjei bor i Bergen sammen med kone og tre barn. Han er til daglig redaktør i avisen Dagen der han har særlig ansvar for debatt-, menings- og kulturstoff. Han er også med i eldsterådet i Kristkirken i Bergen.

 


Espen Andreas Hasle.jpg

Espen Andreas Hasle

Espen Andreas  bor på Nordstrand i Oslo. Han har utdanning innenfor teologi og ledelse og er sokneprest i Manglerud kirke. Han er også en ivrig Vål'enga supporter!

 


Hildegunn Gjesdal Tennebø

Hildegunn er bosatt på Sandane i Nordfjord, er gift med Vegard og har 4 gutter. Hun jobber som rektor på Nordfjord folkehøgskole og har tidligere erfaring fra internasjonalt arbeid i Normisjon. Hun har cand.mag. i samfunnsgeografi og har spedd på med litt ledelsesfag og teologi. Er ellers opptatt av god kaffe, livet i friluft og misjon. 


Kenneth Bakken

Kenneth, 32 år, har master i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Har 15 studiepoeng i Jødisk-kristne studier fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate og til sammen 20 stp i kristologi og islam gjennom NLA Høgskolen i Bergens studieturer til Israel. Har tidligere jobbet i nesten ni år som skribent for Med Israel for fred (MIFF) og i halvannet år som redaksjonssekretær i Fast Grunn. Var i flere år medlem av redaksjonsrådet og kom i 2017 tilbake etter et par års opphold.


gjermund.jpg

Gjermund Nordhus

Gjermund er tidligere redaktør i Fast Grunn. Han er bosatt i Oslo. Han har en bachelor i teologi og misjon og en master i Management. Til daglig jobber han som utviklingsleder i Region Øst i NLM Ung.


Randi Espegren Masvie

Randi er utdannet jurist og har arbeidet ett år som advokatfullmektig i Bergen. Hun har nylig flyttet tilbake til Oslo og gjenopptatt studier med spesialisering i menneskerettsfag. Våren 2019 gir hun ut en bok som utforsker eutanasi og assistert selvmord. Boken har hun skrevet med ektefellen Andreas, og gis ut på vegne av tankesmien Skaperkraft. Ellers er Randi glad i folk, liker å lese, og har høy hyppighet av trening og turer i skog og mark.